A Grindr törlésével törli az üzeneteket?

A kedvencek és a blokkok továbbra is bekapcsolva maradnak a te profilif törli a kb. A csevegéseket és a mentett fotókat / kifejezéseket azonban törli. Kérjük, vegye figyelembe, ha törlöd profilt nem lehet helyreállítani, és MINDEN információ késni fog.

.

Ezzel kapcsolatban a Grindr-fiók törlésével törli-e az üzeneteit?

Ha törli a Grindr-fiókját , összes üzeneteid és fotók akarat lenni törölve . Azonban te kell Törölje a fiókját , nem egyszerűen eltávolítani az alkalmazás innen a te telefon. Ha te bármilyen további kérdése van, ne habozzon nak nek kérdez.

Ezt követően kérdés, hogyan törölhetem a Grindr csevegési előzményeit? A csevegések törléséhez:

  1. iOS:
  2. Húzza ujját balra a törölni kívánt csevegőszálon.
  3. Android:
  4. Hosszan nyomja meg a törölni kívánt beszélgetést.
  5. A tetején egy üzenet jelenik meg egy kuka ikonnal. Érintse meg a ikont, és erősítse meg.



hogyan tisztítod a brighton ékszereket

Hasonlóképpen megkérdezik, hogy mi történik a csevegésekkel, amikor törli a Grindr-t?

Nem, a csevegés nem lesz törölve más felhasználó telefonjáról, ha törlöd telefonjáról. Van-e szabadon új profilt létrehozni grindr ? Sziasztok, To töröl nak nek csevegés mind a feladótól, mind a vevőtől te akkor - legalább ideiglenesen - le kell tiltania a felhasználót te A blokkolás feloldásával léphet a 'blokkolás feloldása' menübe.

egy tekercs fillér súlya

Törölhetem a Grindr-en küldött képet?

te tud távolítson el egy vagy több fotók a My-től Fotók szakasz az Android készülékén. Hozzáférés az én fotók szakaszban koppintson a beérkező levelekre. MEGJEGYZÉS: Grindr Ingyenes felhasználók akarat csak szelektálni tud fénykép egy időben. Grindr Xtra felhasználók tud válassza ki és küldje / töröl többszörös fotók .

Kapcsolódó kérdésekre adott válaszok

Valaki letiltása a Grindr-en törli az üzeneteket?

Grindr az azon kevés alkalmazások egyike, ahol A személy blokkolhatja B személy és A személy üzenetek nem csak törölve saját telefonjáról, de B személy telefonján is teljesen eltűntek. A csevegés csak eltűnik! Nem Grindr , valójában visszavonja a üzenetek telefonjukról, amikor te Blokk őket.

Eltűnik a profilod, amikor törlöd a tindert?

Törlés az alkalmazást csinál abszolút semmit Profilod . Ha te akar Profilod akkor teljesen le kell vonni az alkalmazásról te kell töröl ez - nem csak az alkalmazás. Ha te valójában nem sokat megy az alkalmazás, vagy ha te egyáltalán ne csúsztassa - Profilod kevesebben fogják megtekinteni, de még mindig ott lesz.

Látom, ki blokkolt a Grindr-en?

Bár maga az alkalmazás nem érhető el, mégis tud kódon belül észlelhetők Grindr . '[ Grindr adatok blokkolása] két listát ad vissza - az Ön profiljának azonosítóit zárolt , majd egy listát azokról a személyekről, akiket jártál zárolt által. Magyarázó

Mi történik, ha letiltok valakit a Grindr-en?

NAK NEK zárolt a felhasználó nem fog tudni kapcsolatba lépni Önnel, és mindketten eltávolításra kerülnek egymás kaszkádjaiból. Nak nek Blokk egy felhasználó, először érintse meg a kívánt felhasználó profilját Blokk és érintse meg a Jelentéskészítés és a elemet Letiltás Ikon, a jobb felső sarokban található. Koppintson a Blokk Felhasználó. Meg kell erősíteni ezt a műveletet. Magyarázó

Mit csinál valaki letiltása a Grindr-en?

Grindr Tipp: Igen tudod ezt, amikor te blokkoljon valakit ban ben Grindr , eltávolítja őket a kaszkád nézetből? Koppintson a Blokk gombra a profiljukon. Ha egyszer blokkoljon valakit egyikőtök sem láthatja vagy beszélgethet egymással. Magyarázó

Törli az inaktív fiókokat a grindr?

Grindr eltávolíthatja és eldobhatja a Felhasználó egészét vagy bármely részét Számla vagy bármely felhasználói tartalmat (az alábbiakban definiált módon) bármikor. Például deaktiválhatjuk Felhasználóját Számla elhúzódó miatt tétlenség . Tudós

Mit jelent, ha a Grindr profil offline állapotban van?

Mit azt jelenti-e, amikor egy grindr profil csak mondja ' offline 'hol kell megmondani, hogy a személy milyen régen volt online? A 60 percnél egyszerűen azt fogja mondani: offline ahelyett, hogy elmondanád, hány percet töltöttek el offline . Ha törölte az övét profil vagy blokkolt, egyszerűen nem látnád tovább. Tudós

Visszaállíthatja a törölt Grindr-fiókot?

tudsz azonban hozzon létre egy újat profil ugyanazt az e-mail címet használja. Ha te terület Grindr Xtra felhasználó, kérjük, vegye figyelembe fogsz le kell mondania az esetleges megújítási előfizetéseket te jelenleg társult a régi törölt fiók . Megteheti hogy bár az Apple azonosítója és az utasítások csináld tehát sehol. Tudós

Megőrzi az grindr az üzeneteit?

üzenetek . Amikor küldöd üzenet (amely tartalmazhat fényképeket, helyet, hangot vagy videót) a (z) a Grindr Szolgáltatásokat megtarthatjuk az üzenet az alkalmazandó jogszabályok szerint szükséges. Profil információ. Személyes adatokat gyűjtünk Öntől. Tudós

Mit jelent a telefon ébren tartása a Grindr-en?

' Maradj ébren ' eszközök hogy az alkalmazás megtartja a te telefon az úgynevezett „mély alvásba”, és bizonyos esetekben tart az képernyő tovább. Az ezt használó alkalmazások között megtalálhatók például a letöltéskezelők vagy a zenelejátszók, amelyek általában szükségesek tart csinál valamit akkor is, ha a képernyő ki van kapcsolva. Tudós

Hogyan lehet inaktiválni a Grindr-t?

Android:
  1. Érintse meg a Grindr profilját.
  2. Válassza ki a Beállítások ⚙? ikon a jobb felső sarokban.
  3. Érintse meg a Deaktiválás elemet.
  4. Válassza a „Fiók törlése” lehetőséget
  5. Koppintson a fiók törlésének okára.
  6. Adjon nekünk egy rövid visszajelzést.
  7. Ellenőrizze a fiókját.
  8. Válassza a Profil törlése lehetőséget.
Tanár

Hogyan lehet törölni a grindr-t az Iphone-ból?

Lépések
  1. Nyissa meg a Grindr alkalmazást telefonján vagy táblagépén. Ez a fekete ikon narancssárga maszkkal.
  2. Koppintson a saját profiljára.
  3. Koppintson a fogaskerék ikonra. A képernyő jobb felső sarkának közelében van.
  4. Görgessen lefelé, és koppintson a Profil törlése elemre. Megerősítő üzenet jelenik meg.
  5. Koppintson a Törlés gombra a megerősítéshez. Profilod törölve.